faro-povlak-na-polstarek-monster-high-fialova-bavlna-40x40-cm.html

Položka již bohužel není v prodeji

S motivem Monster High Vám můžeme nabídnout ještě tyto kategorie:

1 položku Dětské deštníky Monster High,

Dostupnéprodukty

Dětský vystřelovací deštník Monster High 13 přání. Automatický vystřelovací deštník Monster High pro náctileté. Dětský deštník Monster High je výbornou ochranou před deštěm. Dětský vystřelovací…

Archivníprodukty

Prostěradlo Monster High 90/200. Prostěradlo Monster High je ze 100% Bavlny, plátna. Prostěradlo má po celém obvodu našitou gumičku, takže dobře drží na matraci.

Kabela Monster High 43 cm. Taška Monster High se dvěma uchy o rozměru 43 cm šíře, 13 cm hloubka, 28 cm výška. Kabela Monster High má 1 velkou kapsu, uvnitř malá kapsička na zip na drobnosti.

Povlak na polštářek Monster High modrá 40/40. Povlak na polštářek Monster High modrá od firmy Faro. Polštářek Monster High modrá je vyroben ze 100% Bavlny se zapínáním na zip.

Polštářek Monster High black 40x40. Polštářek Monster High black je vyroben ze 100% Polyesteru a dodáváme jej včetně výplně, která je pevně zašitá uvnitř. Polštářek Monster High je pratelný na 30°.…

Praktická papírová dárková taška s motivem Monster High Galery. Dárková taška Monster High v rozměru 36 cm výška, 33 cm šíře, 10 cm hloubka.

Praktická papírová dárková taška s motivem Monster High. Dárková taška Monster High v rozměru 23 cm výška, 18 cm šíře, 10 cm hloubka.

Najdete nás i na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích a získejte infomace o akcích a slevách!