faro-povlak-na-polstarek-monster-high-modra-bavlna-40x40-cm.html

Položka již bohužel není v prodeji

S motivem Monster High Vám můžeme nabídnout ještě tyto kategorie:

1 položku Dětské deštníky Monster High,

Dostupnéprodukty

Dětský vystřelovací deštník Monster High 13 přání. Automatický vystřelovací deštník Monster High pro náctileté. Dětský deštník Monster High je výbornou ochranou před deštěm. Dětský vystřelovací…

Archivníprodukty

Prostěradlo Monster High galery 90/200. Prostěradlo Monster High galery je ze 100% bavlny, plátna. Prostěradlo má po celém obvodu našitou gumičku, takže dobře drží na matraci.

Polštářek Monster High 40x40. Polštářek Monster High je výborným doplňkem k povlečení Monster High. Polštářek Monster High je vyroben ze 100% Polyesteru a dodáváme jej včetně výplně, která je pevně…

3 role balícího papíru s motivem Monster High. Role papíru Monster High v rozměru 200x70 cm.

Taška do ruky Monster High o rozměrech 30x17x10 cm má jedno poutko. V Tašce do ruky Monster High je jedna kapsa na zip. Taška do ruky Monster High se bude hodit na uložení drobností při cestování.

Prostěradlo Monster High galery 90/200. Prostěradlo Monster High galery je ze 100% bavlny, plátna. Prostěradlo má v rozích našitou gumičku, dobře drží na matraci.

Povlečení Monster High je vyrobeno ze 100% bavlny ve velikosti 140x200, 70x90 cm. Povlečení má z druhé strany jiný motiv viz obrázek. Zapínání na knoflíky.

Najdete nás i na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích a získejte infomace o akcích a slevách!